DT Pražanka: Užitečné podrobnosti

602-350-855 (non-stop)

Jedna důležitá prosba

Pomozte nám zajistit vašim dětem bezproblémový průběh tábora: Pokud budou mít při pobytu na táboře jakýkoliv problém, zajistíme jeho okamžité vyřešení, ovšem jen pokud se o něm od nich dozvíme. Důkladně (a nejlépe opakovaně) svým dětem vysvětlete, že se nemusí bát (nebo stydět) přijít za námi s jakýmkoliv problémem, stížností, žádostí… děkujeme!

JAK OBJEDNAT POBYT

Společné umístění dětí

Požadavek na společné umístění dvou dětí v oddíle je třeba uvést v příslušné kolonce přihlášky – můžeme to garantovat vždy pouze u té dvojice (max. trojice) dětí, jejichž jména budou vzájemně uvedena v přihláškách. Zároveň je nezbytné, aby obě děti patřily do stejné věkové skupiny, tj. 6 – cca 11 let, nebo cca 11 – 15 let. Vzhledem ke snaze o sestavení vyrovnaných oddílů nemůžeme zaručit společné umístění většího počtu dětí.

JAK VYBRAT SPRÁVNÝ TÁBOR

Návštěvy na táboře

Vzhledem k psychice dětí a dále z organizačních, programových a protiepidemických důvodů není možné děti na táboře navštěvovat (viz Smluvní podmínky). Rovněž nedoporučujeme vybavovat dítě cennými věcmi, včetně mobilních telefonů.

POPRVÉ NA TÁBOR

Korespondence / táborová pošta

Při pobytu vašeho dítěte na táboře nepodceňujte význam korespondence. Zejména v případě těch nejmenších není od věci poslat první dopis nebo pohled třeba už cestou z tábora domů, aby dorazil hned v prvních dnech, kdy si děti na táboře teprve zvykají. Doručení balíčku je pak pro každé dítě na táboře malým svátkem…

KE STAŽENÍ

Předčasné ukončení tábora

Při předčasném odjezdu dítěte z tábora mohou rodiče uplatnit nárok na proplacení poměrné části stravovacího limitu (130 Kč/den), a to v případě, kdy nárokovaná vratná částka přesahuje limit 400 Kč. Tento nárok nezaniká ani při vyloučení dítěte z tábora kvůli závažnému porušení táborového řádu.

Kdyby bylo nejhůř (Covid a tak…)

Stejně jako v minulých letech platí, že pokud by konání dětských táborů bylo ze strany státních orgánů kvůli epidemické situaci zakázáno, vraceli bychom uhrazené platby bez jakýchkoliv storno poplatků (viz Smluvní podmínky).